O nama


MAЛО za velike: Sloboda boja je poput decije igre, raznolikost podstiče čula, rasprsava maštu koja detinjstvo čini čarobnim. Pažljivo izabrane kombinacije boja utiču na naša čula i pokreću razvoj sinapsi. Svi modeli MAЛО dečije odeće slave slobodan pokret i osećaj prijatnosti. Svi proizvodi su insiprisani dečijom maštom i kreirani da pozitivno utiču na estetski ukus koji se formira još od malih nogu. Izradjeni  su ručno od finih tkanina u MAЛО tiražu.
„I najbolje jedva da je dobro za decu“ Goethe


MAЛO za MAЛE: MAЛO je sunce kada ga gledas sa zemlje, toliko MAЛO da moze na dlan dastane…Svaki njegov maleni zracak ti ugreje srce toliko puno da na svakom koraku osetis toplinu, blistavu poput male kapljice vode koja cini ogromno jezero. Jedna nota je pocetak neke velike pesme. Sve lepo je nekada bilo malo pa je od ljubavi poraslo.


Iza dizajna garderobe i art direkcije stoji Ana Mićković, diplomirani kostimograf, smer savremeni kostim na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu. Svoje školovanje Ana produžava u Londonu, masterom na Ravenbourne College Of Design And Communication, nakon čega karijeru nastavlja i u modnoj kompaniji Erdem, a sada i kod nas.

Malo Store

Maloprodajni objekat se nalazi u jednoj od najlepših ulica Beograda, u samom srcu Dorćola. Ambijent je u skladu sa čitavom ideologijom brenda, autentičan u svom specifičnom koloru, gostoljubiv za sve naše posetioce a opet intiman. U storu možete da pogledate i isprobate sve naše proizvode, opipate materijale i krojeve, ali i podelite svoja dragocena iskustva sa ljubaznim osobljem.

Čekamo vas u Višnjićevoj 2a.