O nama

Malo je luksuzan modni brend namenjen deci. Luksuznost se ogleda u potpunoj posvećenosti kvalitetu, dobroj kreaciji i savršeno ukrojenim detaljima. Dizajn je forma promišljena i svoja, baš Malo. Naši proizvodi odražavaju simboliku dečijeg odrastanja potpuno verujući u njihovu slobodu, autentičnost i individualnost. Iz tog razloga ohrabrujuemo kolorit koji je prepoznatljiv akter naših kreacija koje su smišljene tako da se lako i duboko utisnu u najlepše sećanje iz detinjstva.

Ideju o jedinstvenosti prati i činjenica da se proizvodi izradjuju u malim serijama, u lokalnoj proizvodnji. Materijale biramo i koristimo brižljivo bez nepotrebnih ostataka.

Iza dizajna garderobe i art direkcije stoji Ana Mićković, diplomirani kostimograf, smer savremeni kostim na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu. Svoje školovanje Ana produžava u Londonu, masterom na Ravenbourne College Of Design And Communication, nakon čega karijeru nastavlja i u modnoj kompaniji Erdem, a sada i kod nas.

Sve veliko je nekada bilo malo pa je od ljubavi poraslo.

Malo Store

Maloprodajni objekat se nalazi u jednoj od najlepših ulica Beograda, u samom srcu Dorćola. Ambijent je u skladu sa čitavom ideologijom brenda, autentičan u svom specifičnom koloru, gostoljubiv za sve naše posetioce a opet intiman. U storu možete da pogledate i isprobate sve naše proizvode, opipate materijale i krojeve, ali i podelite svoja dragocena iskustva sa ljubaznim osobljem.

Čekamo vas u Višnjićevoj 2a.